3 januari, 2020 martin

Anmälan till vårens löpargrupper öppen!

Häng med på våra löpargrupper i Lanna, Lekeberg. Vi tränar teknik och löpning i intervallform. Passar alla nivåer, från nybörjare till erfaren. Vi kommer mestadels hålla till i skogen runt Lanna badgruva, men även i lättare terräng såsom elljusspår. Varje vecka består av olika träningspass med olika fokus. Vårterminen består av 10 pass på torsdagar och 5 långpass på söndagar. Utifrån gruppens nivå väljer att vara ute i en eller två timmar, oftast i Kilsbergen. Grupperna leds av Martin Bergman, diplomerad löpcoach.

Det kommer finnas 20 platser i gruppen.

Vårtermin 2020
Var: Oftast håller vi till i Lanna med omnejd med samling vid badgruvan. Vissa pass kommer hållas på annan plats, t.ex. i Kilsbergen, vilket framgår i schemat som skickas inför start.
Schema: Torsdagar kl 17.30 med start vecka 15 (9 april). Vi gör ett uppehåll vecka 21 och sista passet hålls vecka 25. Passet tar ca 60 min.

Utöver detta kommer vi hålla i långpass på söndagar kl 09.00 vecka 16, 18, 20, 22, 24. Oftast springer vi i Kilsbergen på härliga stigar. Här är man välkommen att ta med en vän eller anhörig för att testa på traillöpning. Tanken är att dela in oss i två grupper där man väljer om man vill springa en eller två timmar.

Detta ingår
10 gruppträffar, ca 60 min
5 långpass, ca 60-120 min
Premie: välj mellan en buff eller löparstrumpor
Erbjudanden och rabatter från samarbetspartners (mer info kommer)

Kostnad
Anmälningavgift 1000 kr/termin. Betalningen skickas till swishnummer 123 118 33 18. Skriv ditt namn och ”löpargrupp” i meddelanderutan. Alternativt till bankgiro 5418-6069. Betalningen ska ske senast två veckor efter anmälan för att den ska vara giltig. Endast 20 platser finns i löpargruppen. Så länge anmälningsformuläret är öppet finns det platser kvar.

Avanmälan
Avanmälan kan göras kostnadsfritt fram till två veckor innan start. Efter det kan ingen återbetalning göras. Maila martin@trailandrun.se

Kontakt
Vid frågor och funderingar kontakta gärna Martin Bergman martin@trailandrun.se

Anmälan
KONTAKTA OSS

Välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar.