10 juli, 2020 martin

Anmälan till höstens löpargrupp (1 plasts kvar)

Häng med våran löpargrupp i Lanna, Lekeberg. Vi tränar teknik och löpning i intervallform. Passar alla nivåer, från nybörjare till erfaren. Vi kommer mestadels hålla till i skogen runt Lanna badgruva, men även i lättare terräng såsom elljusspår. Varje vecka består av olika träningspass med olika fokus. Höstterminen består av 10 pass på torsdagar och 5 långpass på söndagar. Utifrån gruppens nivå väljer att vara ute i en eller två timmar, oftast i Kilsbergen. Grupperna leds av Martin Bergman, diplomerad löpcoach.

Vi tränar klassisk löpskolning och arbetar med höftposition, tyngdpunkt, fotisättning och rytm. Lär dig löpa på ett skonsamt och ekonomiskt sätt. Varje pass består av en ny variant av intervaller och kan utföras utifrån sin egna nivå. Vad sägs om norska intervaller, tröskelintervaller och myrlöpning? Vi går även igenom olika övningar som förbättrar din löpstyrka.

Det kommer finnas 15 platser i gruppen.

Höstterminen 2020
Var: Vi håller oftast till i Lanna med omnejd med samling vid badgruvan. Vissa pass kommer hållas på annan plats, t.ex. i Kilsbergen, vilket framgår i schemat som skickas inför start.
Schema: Torsdagar kl 17.30 med start vecka 35 (27 augusti).

Utöver detta kommer vi hålla i långpass (upplevelselöpning) på söndagar (eftermiddag) varannan vecka. Oftast springer vi i Kilsbergen med omnejd på härliga stigar. Här är man välkommen att ta med en vän eller anhörig för att testa på traillöpning. Vi delar in oss i två grupper där man väljer om man vill springa ca en eller två timmar.

Detta ingår
10 gruppträffar, ca 60 min (torsdagar). Vi tränar löpteknik, intervaller och styrkesträning.
5 långpass, ca 60-120 min (varannan söndag). Härlig upplevelselöpning på fina stigar.
Premie: löparstrumpor från Gococo
Erbjudanden och rabatter från samarbetspartners

Kostnad
Anmälningavgift 1000 kr/termin. Betalningen skickas till swishnummer 123 118 33 18. Skriv ditt namn och ”löpargrupp” i meddelanderutan. Alternativt till bankgiro 5418-6069. Betalningen ska ske senast två veckor efter anmälan för att den ska vara giltig. Endast 15 platser finns i löpargruppen. Så länge anmälningsformuläret är öppet finns det platser kvar.

Avanmälan
Avanmälan kan göras kostnadsfritt fram till två veckor innan start. Efter det kan ingen återbetalning göras. Maila martin@trailandrun.se

Kontakt
Vid frågor och funderingar kontakta gärna Martin Bergman martin@trailandrun.se

Anmälan
ENDAST EN PLATS KVAR (UPPDATERAD 200813)
KONTAKTA OSS

Välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar.