Anmälan till löpargrupp, höstterminen 2021

Häng med våran löpargrupp i Lanna, Lekeberg. Vi tränar teknik och löpning i intervallform. Passar alla nivåer, från nybörjare till erfaren. Vi kommer mestadels hålla till i skogen runt Lanna badgruva och Garphyttans nationalpark, men även i lättare terräng såsom elljusspår. Varje vecka består av olika träningspass med olika fokus. Höstterminen består av 12 pass på torsdagar och 6 långpass på söndagar. Långpassen delas vanligtvis upp i en ”lång” och en ”kort” grupp. Grupperna leds av Martin Bergman, diplomerad löpcoach.

Vi tränar klassisk löpskolning och arbetar med höftposition, tyngdpunkt, fotisättning och rytm. Lär dig löpa på ett skonsamt och ekonomiskt sätt. Varje pass består av en ny variant av intervaller och kan utföras utifrån sin egna nivå. Vad sägs om norska intervaller, backintervaller, tröskelintervaller och myrlöpning? Vi går även igenom olika övningar som förbättrar din löpstyrka.

Det kommer finnas ca 15 platser i gruppen.

 

HÖSTEN 2021
Var: Vi håller oftast till i Lanna med omnejd med samling vid badgruvan. Vissa pass kommer hållas på annan plats, t.ex. i Kilsbergen, vilket framgår i schemat som skickas inför start.
Datum: Torsdagar 18.00 med start vecka 34 (26 augusti) och sista passet vecka 45.

Utöver detta kommer vi hålla i långpass (upplevelselöpning) på söndagar varannan vecka (ojämna veckor dvs 35, 37, 39, 41 och 43). Oftast springer vi i Kilsbergen med omnejd på härliga stigar. Här är man välkommen att ta med en vän eller anhörig för att testa på traillöpning. Vi delar in oss i två grupper där man väljer om man vill springa ca en eller två timmar.

OBS! Eftersom vi flyttat fram starttiden till kl 18 kommer man behöva egen pannlampa vissa pass.

Som vanligt avslutar vi terminen med en rolig utmaning!

Detta ingår
12 gruppträffar, ca 60 min (torsdagar). Vi tränar löpteknik, intervaller och styrketräning.
6 långpass, ca 60-120 min (varannan söndag). Härlig upplevelselöpning på fina stigar.

Erbjudanden och rabatter från samarbetspartners

Kostnad
Anmälningavgift 1198 kr/termin inkl moms. Faktura skickas via e-post. Så länge anmälningsformuläret är öppet finns det platser kvar.

OBS! Anmälan är bindande. Vi ev förhinder eller skada kan anmälan flyttas till nästkommande termin, alternativt kan halva beloppet betalas tillbaka.

Kontakt
Vid frågor och funderingar kontakta gärna Martin Bergman martin@trailandrun.se

Anmälan via formuläret nedan.

 

 

 

 

 

 

Anmälan
Anmälan är stängd för denna gång. Intresserad att vara med i kommande löpargrupper? Maila martin@trailandrun.se

KONTAKTA OSS

Välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar.