Trail and Run

NYHETER

Öppen Trail 25 april

Trots rådande coronapandemi kan vi inte bara ge upp och sluta röra på oss. När vårens alla lopp ställs in har vi hittat en alternativ lösning på lopp. Starten är öppen under sex timmar och deltagarna kommer när det passar. Man kommer, springer och åker hem. Vi undviker folksamling. Men, vi behåller tävlingsmomentet och spänningen med att springa ett riktigt lopp. Välkomna lördag 25 april. Loppet pågår mellan kl 10 och 16. Sista start kl 15.30. Kom när det passar dig.

Om det mot förmodan skulle bli mycket folk samtidigt kan vi eventuellt be deltagare att vänta på behörigt avstånd. Vi kommer inte under några omständigheter tillåta fler än 50 personer samlade samtidigt. Vid minsta symtom håller man sig hemma. Både som deltagare och anhörig.

Anmälan
Anmälan sker direkt på plats. Betalning sker med swish. Kostnad för att delta är 100 kr.

Banan
Banan mäter 5 km. Underlaget blandas mellan ganska enkel stig, lite lite obanad terräng och grusväg. Miljön är varierande och roligt. Du springer runt själva badgruvan, inne i skogen intill och vidare in mot bostadsområdena.

Efter målgång
Resultatlista kommer publiceras först när loppet är avslutat. Priser från våra sponsorer La Sportiva och GOCOCO kommer delges de tre snabbaste deltagarna i dam- och herrklassen. Vi kommer även lotta ut priser. Vinnarna kontaktas av oss. Efter målgång bjuder ICA Vintrosa på fika till alla som tar sig i mål.

Plats
Start och mål är vid badgruvan i Lanna, Lekebergs kommun, ca 15 km väster om Örebro. Se länk här. Här finns gott om parkeringsplatser. Utedass finns men duschmöjligheter saknas. Ta gärna ett dopp i badet istället.

Sponsorer
Hasselberga Sport & Reklam
La Sportiva
gococo
ICA Vintrosa

Night Trail inställt

Så sent som för två dagar sen meddelade vi att loppet skulle bli av som planerat. Men i och med regeringens nya beslut om att förbjuda sammankomster över 50 personer har vi tyvärr inget annat val än att ställa in. Vi kan bara beklaga.

Så vad händer nu? Ett mail till alla anmälda deltagare kommer utgå med information om återbetalning. Hur vida loppet kommer arrangeras vid ett senare tillfälle är ännu inte beslutat. Av antal anmälda att bedöma kan det helt enkelt bli så att vi satsar på något helt annat lopp. Intresset för loppet var tyvärr lite mindre än beräknat och vi har många andra spännande idéer på lopp som vi vill genomföra. Vi får återkomma om detta.

Ta hand om er.

/Martin, Andreas & Jocke

 

Night Trail körs som planerat!

Ingen har undgått pandemin med Covid-19. Vi i föreningen Trail and Run har tagit upp ämnet till diskussion och beslutat att vi kommer köra Lanna Night Trail som planerat 4 april. Uppvisar man symtom håller man sig borta från loppet, både som deltagare och publik. Men, som alltid: deltagande sker på egen risk. Om myndigheterna mot all förmodan beslutar att förbjuda arrangemang kommer deltagarna få anmälningsavgiften tillbaka.

Passa på att komma ut och njut av skogen med din pannlampa. På prisbordet ligger produkter från våra samarbetspartners La Sportiva och Gococo. Efter loppet bjuder ICA Vintrosa på saft och bulle.

Varmt välkommen till Lanna badgruva lördag 4 april. Start kl 21. Spring 5 eller 10 härliga mörka kilometer

Mer info och anmälan

Nu öppnar anmälan till Lanna Night Trail

Nu öppnar vi äntligen anmälan till vårens lopp, Lanna Night Trail. 4 april start kl 21 på kvällen.

Är du sugen på att löpa i mörker? Då har vi utmaningen för dig. Välkommen till Lanna utanför Örebro. Här väntar en häftig reflexbana i skogen som mäter 5 km. Välj om du ska springa ett eller två varv.

Mer info och anmälan https://www.trailandrun.se/lanna-night-trail/

Trail and Run säger hej

Föreningen Trail and Run är härmed bildad. Vi består av medlemmar som tidigare arrangerade Lanna Trailrun 2019. För att kunna fortsätta driva utvecklingen av arrangemanget och få fler folk i rörelse väljer vi att fortsätta i egen regi, i form av en förening.

Vi kommer snart presentera ett helt nytt lopp, Lanna Night Trail, som kommer arrangeras i april 2020. Utöver detta kommer vi bedriva löpargrupper där alla är välkomna, oavsett nivå. Mer info om detta framöver.

 

KONTAKTA OSS

Välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar.