Night Trail inställt

27 mars, 2020
27 mars, 2020 martin

Night Trail inställt

Så sent som för två dagar sen meddelade vi att loppet skulle bli av som planerat. Men i och med regeringens nya beslut om att förbjuda sammankomster över 50 personer har vi tyvärr inget annat val än att ställa in. Vi kan bara beklaga.

Så vad händer nu? Ett mail till alla anmälda deltagare kommer utgå med information om återbetalning. Hur vida loppet kommer arrangeras vid ett senare tillfälle är ännu inte beslutat. Av antal anmälda att bedöma kan det helt enkelt bli så att vi satsar på något helt annat lopp. Intresset för loppet var tyvärr lite mindre än beräknat och vi har många andra spännande idéer på lopp som vi vill genomföra. Vi får återkomma om detta.

Ta hand om er.

/Martin, Andreas & Jocke

 

KONTAKTA OSS

Välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar.