Öppen Trail 25 april

31 mars, 2020
31 mars, 2020 martin

Öppen Trail 25 april

Trots rådande coronapandemi kan vi inte bara ge upp och sluta röra på oss. När vårens alla lopp ställs in har vi hittat en alternativ lösning på lopp. Starten är öppen under sex timmar och deltagarna kommer när det passar. Man kommer, springer och åker hem. Vi undviker folksamling. Men, vi behåller tävlingsmomentet och spänningen med att springa ett riktigt lopp. Välkomna lördag 25 april. Loppet pågår mellan kl 10 och 16. Sista start kl 15.30. Kom när det passar dig.

Om det mot förmodan skulle bli mycket folk samtidigt kan vi eventuellt be deltagare att vänta på behörigt avstånd. Vi kommer inte under några omständigheter tillåta fler än 50 personer samlade samtidigt. Vid minsta symtom håller man sig hemma. Både som deltagare och anhörig.

Anmälan
Anmälan sker direkt på plats. Betalning sker med swish. Kostnad för att delta är 100 kr.

Banan
Banan mäter 5 km. Underlaget blandas mellan ganska enkel stig, lite lite obanad terräng och grusväg. Miljön är varierande och roligt. Du springer runt själva badgruvan, inne i skogen intill och vidare in mot bostadsområdena.

Efter målgång
Resultatlista kommer publiceras först när loppet är avslutat. Priser från våra sponsorer La Sportiva och GOCOCO kommer delges de tre snabbaste deltagarna i dam- och herrklassen. Vi kommer även lotta ut priser. Vinnarna kontaktas av oss. Efter målgång bjuder ICA Vintrosa på fika till alla som tar sig i mål.

Plats
Start och mål är vid badgruvan i Lanna, Lekebergs kommun, ca 15 km väster om Örebro. Se länk här. Här finns gott om parkeringsplatser. Utedass finns men duschmöjligheter saknas. Ta gärna ett dopp i badet istället.

Sponsorer
Hasselberga Sport & Reklam
La Sportiva
gococo
ICA Vintrosa

KONTAKTA OSS

Välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar.