Anmälan till löpargrupp, höstterminen 2024

Häng med våran löpargrupp som startade 2020, i Lanna, Lekeberg. Vi tränar teknik och löpning i intervallform. Passar alla nivåer, från nybörjare till erfaren. Vi kommer mestadels hålla till i skogen runt Lanna badgruva och närområdet, men även i lättare terräng såsom elljusspår. Varje vecka består av olika träningspass med olika fokus. Terminen sträcker sig över 10 veckor och leds av Martin Bergman, diplomerad löpcoach.

Vi tränar klassisk löpskolning och arbetar med höftposition, tyngdpunkt, fotisättning och rytm. Lär dig löpa på ett skonsamt och ekonomiskt sätt. Varje pass består av en ny variant av intervaller och kan utföras utifrån sin egna nivå. Vad sägs om nya norska superintervaller, backintervaller, styrkeintervaller och flödesintervaller? Vi går även igenom olika övningar som förbättrar din löpstyrka.

Det kommer finnas ca 20 platser i gruppen.

HÖSTEN 2024
Var: Vi håller oftast till i Lanna med omnejd med samling vid badgruvan. Vissa pass kommer hållas på annan plats, t.ex. i Kilsbergen, vilket framgår i schemat som skickas inför start.
När: Torsdagar kl 18.00 med start vecka 34 (22 augusti) och sista passet vecka 43.

Som vanligt avslutar vi terminen med en rolig utmaning!

 

Kostnad
Anmälningavgift 1198 kr/termin inkl moms. Faktura skickas via e-post. Så länge anmälningsformuläret är öppet finns det platser kvar.

Tyvärr tar vi i nuläget inte emot friskvårdsersättning via t.ex. Epassi, men undersöker detta alternativ för framtiden.

OBS! När fakturan är betald är din anmälan bindande. Vi ev förhinder eller skada kan anmälan flyttas till nästkommande termin, alternativt kan halva beloppet betalas tillbaka.

Kontakt
Vid frågor och funderingar kontakta gärna Martin Bergman martin@trailandrun.se

Anmälan via formuläret nedan.

 

 

Anmälan


    KONTAKTA OSS

    Välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar.